Sofia Manning

0

Coaching – det handler om at stille de rigtige spørgsmål.

Sofia Manning, Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmålJeg har læst Sofia Mannings bog om Coaching med stor interesse.

Sofia Manning, der med en både faglig og personlig dygtighed og entusiasme beskriver sin rejse ind i coachingens univers.

Sofia Manning fortæller om hvordan coaching ikke nødvendigvis erstatter psykologien, men netop supplerer og beriger de temaer og fokuspunkter, som ligger mennesker på sinde.

Det er i sig selv en coachende proces at læse bogen, fordi Sofia Manning enkelt og overskueligt guider læseren igennem både tilstande, faser og henimod de mål, der giver mening.

Sofia Mannings bog adskiller sig absolut ved at redegøre for, hvordan Sofia Manning arbejder med coaching. Intet mål er for lille eller for stort, og jeg kan især godt lide, at Sofia flere steder i bogen peger på vigtigheden af at drømme, reflektere over og gøre sig klart, hvad det er for et mål eller en retning, hvor man som menneske fuldt og helt i tanke, tale og handling går imod – og derigennem søger at befri og leve sit potentiale.

Der er efter læsning af bogen absolut ingen tvivl om, at Sofia Manning er en enestående kapacitet og med sit vid og sin humor og sin "Peak State of mind" både med bogen, hendes kurser og sessioner formår at vække drømme, som den enkelte tager ansvar for at føre ud i livet. At Sofia beskriver følelser og tilstande er meget betydnings- og værdifuldt..

Ind imellem oplever man i andre coachingsammenhænge, at følelserne nedtones, til fordel for givende og smarte attituder. Sofia Manning nedtoner ikke betydningen af attituder, men lader med stor indsigt vide, at vi som mennesker for at kunne guide og blive guidede også må både rumme og forstå det, vi selv mærker.

Det er en stor kvalitet ved bogen:

  • "Coaching – det handler om at stille de rigtige spørgsmål"

Jeg er selv coach, uddannet hos en anden skole. Men er utroligt glad for at have læst bogen. Og er utroligt glad for, at den inspiration og erfaring, som Sofia Manning besidder, og via denne bog, er delt ud til alle.

Bogen kan anbefales, uanset om man selv er coach, vil være coach, eller blot er interesseret i, hvad dette begreb egentligt dækker over. De spørgsmål, man har, er besvarede, ved bogens afslutning.

Bogen er udgivet af forlag Aschehoug og

  • Coaching – det handler om at stille de rigtige spørgsmål – af Sofia Manning

kan købes på Saxo.com

GHTime Code(s): nc nc nc nc nc nc 

Gemt under Bøger af  #

Skriv en kommentar.

Spam Protection by WP-SpamFree